Ångtvättmaskin

När du ska rengöra miljövänligt, effektivt och hygieniskt, är ånga oslagbart. Det beror på att tu kan utesluta kemikalier helt, samtidigt som 99,99 % av bakterierna blir eliminerade med hjälp av ångan. Dessutom löser ånga upp fett och olja mycket effektivt, vilket gör att ångtvättmaskiner kan bli använda till all slags rengöring.

Läs mer

Användningsområde

Företag som rengör interiören i bilar kan med fördel använda sig av en ångtvättmaskin för bilar. Tack vare att de är så effektiva och miljövänliga. Den varma ångan och lilla vattenmängden gör att bilsätet går att använda nästan direkt efter att det blivit rengjort. Att denna metod drar betydligt mindre vatten än traditionella metoder är verkligen att föredra både för privatpersoner och företagare.

En ångtvättmaskin är dessutom mångsidig och du hittar flera olika versioner i vårt sortiment. Fundera först på vad du kommer att använda ångtvättmaskinen. Det underlättar när du ska köpa ångtvättmaskin för användningsområdet du är ute efter. Oavsett om det är en ångtvättmaskin för möbler eller en ångtvättmaskin för mattor är det alltid rekommenderat att hitta rätt maskin för jobbet.

Tuggummiborttagare

Om du har problem med tuggummi som fastnat går det jättebra att få bort det också. Men då behöver du en maskin eller tillbehör som är avsett för det. Visst finns det även andra metoder för både tuggummi och borttagning av annat på ett bilsäte eller en matta. Men det är mycket enklare med ånga. Samt att bakterier som sprids med tuggummi elimineras effektivt med hjälp av ångan utan att ytan behöver tid att torka ordentligt efter behandlingen.
Ångtvätt Atena 8 auto
Kompakt ångtvätt med 8 bars pumptryck.
Fler varianter
22665 kr
Köp
Info