Personskydd

Bra och hållbara personskydd är viktigt att använda för att skydda dig och övrig personal från smittämnen, föroreningar och smuts. Städbutiken säljer funktionella engångsskydd i form av skoskydd i plast, skyddsvisir och annan personlig skyddsutrustning. Tänk på att dessa skydd enbart är avsedda att använda som engångsskydd och därför ska kastas efter användning. 

Skydd för ansiktet 

Skydda ansiktet under all typ av städning. Här finns flera typer av skyddsglasögon som skyddar ögonen mot damm och träspån vid städning i sådana miljöer. Städbutiken säljer både vanliga skyddsglasögon och modeller som är i form av en halvmask och tät runt ögonen. Ni hittar även skyddsvisir som täcker hela ansiktet och är bekvämt att bära under längre stunder. Här hittar ni också munskydd som är godkända för sjukhusarbete med sina tre lager. Vid användning av munskydd är det viktigt att det placeras på ansiktet på korrekt sätt för att ge ett fullgott skydd. 

Övriga skydd 

Vid städning i bullriga och högljudda miljöer är det viktigt att skydda hörseln. Mjuka och bekväma engångs öronproppar ger en bra dämpning mot de flesta ljud. Skoskydd är att rekommendera i många miljöer. Det gör att eventuell smuts och smitta inte sprids vidare med skorna utan fastnar på skoskydden som kastas direkt efter användning. Plastförkläde, korttidsoverall eller besöksrock skyddar både kläder och hud vid städning. Ett plastförkläde är dessutom väldigt enkelt att ta av sig och kasta direkt efter användning. Samtliga skydd kommer i one size med bra passform. De fungerar bra till både herr och dam.

Plastförkläde 80x125cm engångs vit 100-pack
Fler varianter
212 kr
Korttidsoverall
Korttidsoverall.
Fler varianter
131 kr
Besöksrock Non-woven Blå 5-pack
Engångs skyddsrockar i non-woven material.
Fler varianter
245 kr
Skyddsglasögon RSG T-iLine 200E
Med en klar lins samt skydd mot exempelvis damm och träspån.
Fler varianter
33 kr
Skyddsglasögon RSG T-ILine Vision
Konstruerade för optiskt slipade glasögon, partikelfiberskydd eller halvmask.
Fler varianter
192 kr
Munskydd 3 lager blå 50pack
50-pack munskydd.
Fler varianter
58 kr
Skoskydd Standard 800-pack
Skoskydd i standardkvalitet.
Fler varianter
249 kr
Skyddsvisir
Skyddsvisir.
Fler varianter
76 kr
Öronpropp
Engångspropp med hög och jämn dämpning.
Fler varianter
3 kr