Våtdammsugare industri

Vårt urval av robusta och högkvalitativa industridammsugare som kan användas med vatten kommer vara tillräckligt för att tillgodose de behov som kan uppstå på er arbetsplats. Det kan vid första anblick verka innebära en stor och dyr investering att köpa en industridammsugare eller våtdammsugare, men det behöver det inte vara. Visst kostar de lite mer i inköp, men å andra sidan håller de längre än en vanlig dammsugare för hushållsbruk. Dessutom är de starkare och kan därför utan problem hålla rent även där det samlas mycket tung eller hårt sittande smuts.

Läs mer

Dammsugare för industri

En dammsugare som är avsedd för att användas inom industrin är ofta välbyggd samt försedd med speciella funktioner. Det kan till exempel handla om inbyggd golvslip eller specialfilter för att fånga upp hälsofarligt damm. Oavsett om du behöver en liten eller stor dammsugare för industri kan du hitta det hos oss.

Våra extra stora och kraftiga industridammsugare finns i utföranden som kan köras med eller utan vatten. De arbetar med en eller två kraftiga elmotorer som drivs med hjälp av batterier med hög kapacitet för att kunna köras i upp till 2,5 timmar på en laddning.

Våra våtdammsugare är framtagna för att kunna ta sig an de verkligt svåra jobben i krävande industrimiljöer. Vi har även modeller med pump för att du ska slippa tömma dammsugaren för hand.

En industridammsugare eller våtdammsugare kan passa i exempelvis en bilverkstad eller ett charkuteri där en ren miljö är extremt viktig ur hälso- eller kvalitetsaspekter. Det behövs ibland en dammsugare med vatten för att snabbt och enkelt kunna hålla rent och fräscht i era lokaler.

Våt- & torrdammsugare 15 / 23 l
Våt- & torrdammsugare 15 / 23 l. Tillverkad i slagtålig structofoam.
Fler varianter
fr. 7715 kr
Våt- & torrdammsugare 32/40l
Våt- & torrdammsugare 32 / 40 l. Utrustad med tömningsslang & tippstativ.
Fler varianter
fr. 9032 kr
Våtdammsugare 70 l med tömningsslang
Våtdammsugare 70 l. Rostfri vagn med stora hjul.
Fler varianter
16884 kr
Köp
Info
Våtdammsugare 70 l med evakueringspump.
Våtdammsugare 70 l med inbyggd evakueringspump. Rostfri vagn med stora hjul.
Fler varianter
26943 kr
Köp
Info