Våt- & Torrdammsugare

Inom många verksamheter och företag behövs det städmaskiner och både våtdammsugare och en torrdammsugare kan underlätta arbetet. Här på Städbutiken erbjuder vi både kombinerade våtdammsugare och torrdammsugare och modeller som enbart klarar av torr- eller våtsug. En vattendammsugare fungerar precis som en vanlig dammsugare men den suger upp vätskor istället för torr smuts. Istället för en dammsugarpåse är den utrustad med en behållare som fångar upp vätskan och som sedan töms. 

Läs mer

Att välja mellan våtdammsugare och torrdammsugare

Val av dammsugare beror på vilken verksamhet du har. Om du inte har några vätskespill som behöver sugas upp räcker en torrdammsugare mer än väl. Men om du till exempel har en verkstad där vätskor kan blandas med skruvar och metallflisor kan en kombinerad torr- och våtdammsugare vara ditt bästa val.

En våtdammsugare till bil är praktisk för till exempel rekonditioneringsföretag för att rengöra klädsel och andra textilier i bilar. Med en torrdammsugare kan du enbart dammsuga upp torrt damm och lös smuts på sätena. En våtdammsugare ger dig fler användningsområden eftersom den klarar av rengöringsmedel och liknande som används vid rekonditionering.

För verksamheter som kräver att golven torkas ofta kan en dammsugare med vatten vara en smart investering som gör städningen effektivare eftersom den både dammsuger och torkar golven.

Vårt utbud av våtdammsugare och torrdammsugare

Vi erbjuder våtdammsugare och torrdammsugare med olika kapacitet och storlek för att passa alla typer av verksamheter. De största rymmer 44 liter medan den minsta våtdammsugaren har en behållare på 9 liter. Några modeller är utrustade med tippstativ för enkel tömning av behållaren. Alla våra torr och våtdammsugare är tillverkade av plast med hög slagtålighet och har en stabil konstruktion.
Batteridammsugare våt & torrsug (utan batteri)
Kompakt våt- och torrdammsugare driven på batteri.
Fler varianter
6248 kr
Köp
Info
Batteridammsugare våt & torrsug (med batteri)
Kompakt våt- & torrdammsugare batteridriven.


Fler varianter
11184 kr
Våtdammsugare 9 l, "Charles"
Våtdammsug i ett kompakt format. Kan användas för både torr- och våtdamms...
Fler varianter
4104 kr
Köp
Info
Våtdammsugare 20 l
Våtdammsugare kompakt med bra kapacitet, 20 l.
Fler varianter
5279 kr
Köp
Info
Våt- & torrdammsugare 15 / 23 l
Våt- & torrdammsugare 15 / 23 l. Tillverkad i slagtålig structofoam.
Fler varianter
fr. 7715 kr
Våtdammsugare 44 l
Våtdammsugare 44 l.
Fler varianter
6861 kr
Köp
Info
Våt- & torrdammsugare 32/40l
Våt- & torrdammsugare 32 / 40 l. Utrustad med tömningsslang & tippstativ.
Fler varianter
fr. 9032 kr