Våt- & Torrdammsugare

Inom många verksamheter och företag behövs det städmaskiner och både våtdammsugare och en torrdammsugare kan underlätta arbetet. Här på Städbutiken erbjuder vi både kombinerade våtdammsugare och torrdammsugare och modeller som enbart klarar av torr- eller våtsug. En vattendammsugare fungerar precis som en vanlig dammsugare men den suger upp vätskor istället för torr smuts. Istället för en dammsugarpåse är den utrustad med en behållare som fångar upp vätskan och som sedan töms. 

Att välja mellan våtdammsugare och torrdammsugare

Val av dammsugare beror på vilken verksamhet du har. Om du inte har några vätskespill som behöver sugas upp räcker en torrdammsugare mer än väl. Men om du till exempel har en verkstad där vätskor kan blandas med skruvar och metallflisor kan en kombinerad torr- och våtdammsugare vara ditt bästa val.

En våtdammsugare till bil är praktisk för till exempel rekonditioneringsföretag för att rengöra klädsel och andra textilier i bilar. Med en torrdammsugare kan du enbart dammsuga upp torrt damm och lös smuts på sätena. En våtdammsugare ger dig fler användningsområden eftersom den klarar av rengöringsmedel och liknande som används vid rekonditionering.

För verksamheter som kräver att golven torkas ofta kan en dammsugare med vatten vara en smart investering som gör städningen effektivare eftersom den både dammsuger och torkar golven.

Vårt utbud av våtdammsugare och torrdammsugare

Vi erbjuder våtdammsugare och torrdammsugare med olika kapacitet och storlek för att passa alla typer av verksamheter. De största rymmer 44 liter medan den minsta våtdammsugaren har en behållare på 9 liter. Några modeller är utrustade med tippstativ för enkel tömning av behållaren. Alla våra torr och våtdammsugare är tillverkade av plast med hög slagtålighet och har en stabil konstruktion.
Våtdammsugare 9 l, "Charles"
Våtdammsug i ett kompakt format. Kan användas för både torr- och våtdamms...
Fler varianter
3222 kr
Våtdammsugare 20 l
Våtdammsugare kompakt med bra kapacitet, 20 l.
Fler varianter
4305 kr
Våt- & torrdammsugare 15 / 23 l
Våt- & torrdammsugare 15 / 23 l. Tillverkad i slagtålig structofoam.
Fler varianter
fr. 6236 kr
Våt- & torrdammsugare 32/40l
Våt- & torrdammsugare 32 / 40 l. Utrustad med tömningsslang & tippstativ.
Fler varianter
fr. 7372 kr
Våtdammsugare 44 l
Våtdammsugare 44 l.
Fler varianter
5440 kr
Våtdammsugare 44 l med tippstativ.
Våtdammsugare 44 l. Vagn med tippstativ.
Fler varianter
6667 kr