OM STÄDBUTIKEN

Välkommen till Städbutiken - din partner för skräddarsydda lösningar inom städning och underhåll! Vi brinner för att leverera effektiva och kundanpassade lösningar som möter våra kunders unika behov och utmaningar. Vårt främsta mål är att alltid överträffa förväntningarna genom att erbjuda enastående produkter och en service i världsklass.

Med över 40 års erfarenhet inom branschen är vi stolta över att vara generalagent för Numatic - ett namn synonymt med pålitlighet och prestanda. Numatic erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter, från torr- och våtdammsugare till skur- och kombiskurmaskiner för alla typer av ytor.

Det som verkligen sätter oss isär är vår dedikation till kundservice. Med egna välutbildade tekniker och ett komplett reservdelslager för våra varumärken kan våra kunder alltid lita på oss för pålitlig service och tillgång till reservdelar när det behövs som mest. Vi är inte bara experter på våra produkter - vi är kunniga praktiker inom maskinstädning och golvvård och delar mer än gärna med oss av vår omfattande kunskap och erfarenhet för att stödja våra kunder i deras städutmaningar.

Ge oss förtroendet att bli er leverantör och låt oss tillsammans skapa en renare och mer välkomnande miljö för er och era kunder.

Med vänliga hälsningar

Fredrik Bernelind, Försäljningsansvarig Städbutiken