Svabbvagn

En svabbvagn är lokalvårdarens kanske viktigaste hjälpmedel eftersom den tagits fram för att ta liten plats och inte vara i vägen, vara lättmanövrerad och samtidigt kunna hålla all den städutrustning som behövs för att kunna utföra arbetet. Det sista du vill som städare är att behöva gå extra för att ett rengöringsmedel inte fick plats.

En liten svabbvagn med moppress kan hålla det allra viktigaste för en mindre lokal, där du lätt kan förutse vad som behövs. En stor svabbvagn har ofta även hållare för sopsäck och fler fack för att du ska kunna ha med dig utrustning för mer varierade arbetsuppgifter.

Läs mer

En välutrustad vagn med svabbutrustning räddar dagen

En väl förberedd och bra utrustad svabbvagn inte bara underlättar för lokalvårdaren att göra sitt jobb, utan minimerar också risken för att fel rengöringsmedel används där det inte ska. Många rengöringskemikalier är starka eller blekande och vissa bör inte användas mer än absolut nödvändigt eftersom de kan skada hälsan. Därför är det viktigt att kunna medföra ändamålsenliga produkter.

Vi har rätt produkter för er så att ni har möjlighet att fylla de behov era lokalvårdare har - både vad det gäller funktion, ergonomi, tillgänglighet och kapacitet.

En bra finess med alla våra svabbvagnar i metall är att de förutom moppress även har en extra korg där de använda mopparna kan läggas för att inte riskera att förorena städvattnet. Det är förvånansvärt ofta som använda moppar hamnar i rent vatten som måste kasseras, vilket bara är onödigt svinn och en belastning för miljön.


Speedo Exclusive 3
Speedo Exclusive 3 är den lilla svabbvagnen med utrymme för material och sopsäck, p...
Fler varianter
5704 kr
Köp
Info
Trull Minisvabbvagn
Trull Minisvabbvagn är den stabila vagnen med lättåtkomlig minisvabbutrustning. Smi...
Fler varianter
3964 kr
Köp
Info
Max SR Svabbvagn
Stor svabbvagn i basutförande.
Fler varianter
5499 kr
Köp
Info
Max SR Svabbvagn med stora hjul
Stor svabbvagn i basutförande med stora hjul.
Fler varianter
7030 kr
Köp
Info
Speedo Exclusive 1
Speedo Exclusive 1 är en robust svabbvagn som är lätt att manövrera.
Fler varianter
4302 kr
Köp
Info
Svabbvagn Euro
Svabbvagn Euro är en enkel svabbvagn med kraftig press och hink.
Fler varianter
1922 kr
Köp
Info
Softline minisvabbvagn
Vagn för minisvabbhinken.
Fler varianter
733 kr
Köp
Info
Svabbvagn Speedo Black
En liten smidig svabbvagn
Fler varianter
2593 kr
Köp
Info