Låt George rädda mattorna!

Många gånger har man köpt saker som inte är så praktiska, det känner nog de flesta igen sig i. Vi köpte en långhårig vit matta och införde ät- och drickförbud i soffan (en bra tanke som dock varade i två dagar), klart man vill äta i soffan!! Ett år senare finns det nog både det ena och det andra gömt i den där mattan och efter att valpen också kissat in sig ordentligt var det dags att rädda livet på den.

Jag började med att rulla ihop mattan, ta ut den och med lite hjälp ruskade vi den så gott det gick. Efter det la vi tillbaks den och sen fick Hetty gå lös. Vi använde ett borstvallsmunstycke som borstar upp smuts som hamnat djupt ner i mattan. Efter det var det dags för det stora artilleriet, Mr George. Vi sprayade vatten och kem (Anti-Grease) på fläckarna och gnodde med en vit scotch-brite svamp. Därefter sög vi upp vattnet och väntade på att det skulle torka.

Det är enkelt, roligt och det blir ett fantastiskt resultat!

Alla produkter (Hetty, borstvallsmunstycke, George, Anti Grease) finns att köpa i vår webbshop.

George finns även att hyra i våra butiker, Sundsvall och Uppsala. Ring och boka på 020-56 53 60.


Denna metod är oftast klockren men tänk på att kontrollera att just din matta tål vätska. Det finns mattor som inte tål någon vätska och då förstör du mattan genom att använda denna metod.

/Linn, Städbutiken

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Inga kommentarer