Service av städmaskiner
Boka din service genom att fylla i formuläret längre ned på sidan. När formuläret är mottaget kommer det att fördelas till våra kunniga tekniker som kontaktar dig för att boka en passande tid för service. 

Föredrar du istället att ringa och göra din serviceanmälan så når du oss på telefon 020-565360.

Underhåll av din städmaskin
Genom kontinuerligt underhåll av din städmaskin minimerar man kostnader och akuta driftstopp. Alla maskiner, bilar m.m. mår bra av kontinuerlig och bra utförd service av utbildad personal. En städmaskin används i en tuff miljö och behöver regelbunden underhållsservice för att minimera stillestånd. Vi skräddarsyr och erbjuder service efter dina behov. Kontakta oss gärna om du har frågor.

Serviceavtal
Att rekommendera är att teckna ett serviceavtal på din städmaskin. Ett serviceavtal innebär följande:

Trygghet
Vi kommer ut och gör förebyggande service och underhåll av er städmaskin normalt 2 ggr per år. Vi kontaktar er innan och avtalar en tid. Vi utför underhållsservicen samt byter ut eventuella slitagedelar efter överenskommelse. I serviceavtalet ingår arbete, resa och milkostnad i avtalspriset, eventuella delar tillkommer. Vi fakturerar kostnaden först efter utfört arbete.

Rabatterat pris
Med ett serviceavtal gör vi service enligt avtalat pris samt ger er rabatt på slitagedelar samt eventuella reservdelar.

Garanti
Vi lämnar garanti på utfört arbete. Du har 3 mån. garanti på arbete samt på reservdelar.

Kontroll
Genom att sätta servicen i system får kunden en överblick om hur maskinen sköts samt kontroll över kostnaden för servicen.

Vad gör vi?
Vi utför kontroll av maskinens funktion och åtgärdar det som behövs för att få ut det man kan begära av en städmaskin i bra skick. I funktionskontrollen utför vi test av batterier, laddningsaggregat, elektronik, slangar, tankar, filter, sensorer, hjul, remmar, sugmunstycke, borstar och rondellhållare. I kontrollen görs även rengöring av slangar och smörjning av hjul m.m.

Utbildning
I samband med avtalsservice erbjuder vår personal instruktioner och rådgivning av städmaskinen skötsel och användning. Detta brukar vara extra uppskattat vid personalförändringar.

Akut service
Om olyckan är framme försöker vi komma ut så snart som möjligt. Vi har servicetekniker som är stand by för att utföra snabb och effektiv service. Våra servicebilar har ett reservdelslager för om möjligt kunna göra servicen effektivt på plats.

Support
Vår kunniga personal finns alltid till hands för råd och guidning. Små enkla fel kan oftast avhjälpas via telefon. Hos oss får du alltid hjälp oavsett maskin och fel. Ring oss idag och prova.

Serviceanmälan 
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.