Begagnade maskiner

Vad är en begagnad maskin?

En begagnad maskin kan vara allt från en maskin som endast är demokörd av våra säljare till en maskin som varit ute på funktionshyra i upp till 3 år. En maskin som hyrs ut på funktionshyra servas regelbundet av våra servicetekniker vilket håller maskinen i toppskick och ökar dess livslängd. Vi tar inte emot begagnade maskiner från företag/privatpersoner som vill sälja till oss utan vi säljer endast maskiner vi vet är toppskick.

Vad kostar en begagnad maskin?

Priset varierar beroende på modell, skick och årsmodell. När vi hämtar in en begagnad maskin görs en grundlig bedömning av våra tekniker, de servar också maskinen så att den är i toppskick när den sedan levereras till nästa kund. En begagnad maskin är i snitt 60% billigare än en ny maskin av samma modell.

Vilka garantier finns vid köp av begagnad maskin?

Vi lämnar 3 månaders garanti vid köp av en begagnad maskin. Om det efter 3 månader uppstår ett fel och det går att uppvisa att maskinen levererats från oss med felet står vi självklart för reparationen. Om felet uppstått pga fel användning kommer reparationen att faktureras kunden.

Fördelar med begagnade maskiner?

  • Lägre priser: Våra begagnade maskiner är i snitt 60% billigare än en ny maskin av samma modell. Spara pengar genom att köpa begagnat!
  • Mindre miljöpåverkan: Genom att köpa begagnade varor minskar du miljöpåverkan. Detta beror på att produktionen av nya varor kräver mycket energi och resurser, medan begagnade varor återanvänder redan befintliga resurser.
  • Kvalité: Välbeprövad teknik som vi vet fungerar.


Läs mer om kombiskurmaskiner här.

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Inga kommentarer