Allt du behöver veta om kombiskurmaskiner!

Vi förstår att det kan uppfattas som en djungel och vi har därför samlat all information på samma ställe. Här kan du hitta allt du behöver veta om kombiskurmaskiner.

Fördelar med att använda kombiskurmaskin:

När man pratar om fördelar med att använda kombiskurmaskin jämför man ofta med manuell städning, tex moppning. Här följer några fördelar:

  • Tidsbesparing.
  • Bättre rengöringsresultat.
  • Ergonomi och minskad ansträning.
  • Bättre vatten- och kemikaliehantering.
  • Ökad produktivitet och kostnadseffektivitet.

Läs mer om fördelarna med kombiskurmaskin här.

Våra varumärken

Numatic

I över 25 år har Städbutiken varit generalagent för Numatic i Sverige. Numatic International är en framstående tillverkare av städutrustning och är känt för sina högkvalitativa och pålitliga produkter. Företaget grundades 1969 och har sedan dess etablerat sig som en ledande aktör inom städbranschen.

Läs mer om Numatic här.

RCM

RCM S.p.A är ett italienskt företag som är specialiserat på tillverkning och försäljning av professionella städmaskiner och utrustning. De erbjuder ett brett sortiment av produkter för rengöring och underhåll av golv och ytor.

Läs mer om RCM här.

I-MOP

I-MOP är ett innovativt varumärke inom städindustrin som specialiserar sig på multifunktionella och portabla rengöringslösningar. De har utvecklat en unik kombiskurmaskin som erbjuder fördelarna med både moppar och skurmaskiner i en enda enhet.

Läs mer om I-MOP här.

Fimap

Fimap är ett varumärke inom städmaskiner och rengöringslösningar. Företaget grundades 1988 och är baserat i Italien. Fimap specialiserar sig på design, tillverkning och distribution av professionella städmaskiner för olika användningsområden.

Läs mer om Fimap här.

Activa

Activa Cleaning Products är ett varumärke som specialiserar sig på tillverkning och distribution av olika rengöringsprodukter och städutrustning. De erbjuder ett brett sortiment av produkter som är avsedda för olika rengöringsbehov inom både hushåll och kommersiella miljöer.

Lär mer om Activa här.

Olika typer av kombiskurmaskiner

Liten Gå-bakom Skurmaskin

Under denna kategori hittar du maskiner som är tillverkade för mindre och trängre utrymmen. Maskinerna har hög kapacitet och är smidigia att använda även vid minimal svängradie. Visa artiklar i artikelkategorin här.

Läs mer om Liten Gå-bakom Skurmaskin här.

Gå-bakom Skurmaskin

Under denna kategori hittar du gå bakom maskiner i större storlekar. Det finns maskiner med olika stora tank och borstar. Det finns även maskiner med och utan drivning. Visa artiklar i artikelkategorin här.

Läs mer om Liten Gå-bakom Skurmaskin här.

Åkbar Skurmaskin

Under denna kategori hittar du åkbara skurmaskiner i olika storlekar. En åkbar skurmaskin lämpar sig i större lokaler med lämplig svängradie. Visa artiklar i artikelkategorin här.

Läs mer om Åkbar Skurmaskin här.

Kabel Skurmaskin

Under denna kategori hittar du nätanslutna kombiskurmaskiner. En nätansluten kombiskurmaskin har fördelen att den har obegränsad drifttid, men kräver tillgång till el och att man har god uppsikt över sladden vid skurning. Visa artiklar i artikelkategorin här.

Läs mer om Kabel Skurmaskin här.

Begagnade maskiner

Drömmer ni om en skurmaskin men vill komma undan till en lägre peng? Då är begagnat ett utmärkt alternativ. Våra begagnade maskiner har i regel varit ute hos kunder på funktionshyra i max 36 månader och har därmed servats regelbundet av våra egna tekniker. Detta gör att vi kan erbjuda begagnade maskiner i toppskick till väldigt attraktiva priser. Vi har ett stort lager av begagnade maskiner. Visa begagnade maskiner i webbshopen här.

  • Ekonomiskt
  • Miljösmart
  • Kvalitétstestat Läs mer om begagnade maskiner här.

Finansieringsalternativ

Faktura

Betala på 30 dagars faktura. 

Kort

Om du besöker någon av våra butiker kan du alltid välja att betala med kort.

Avbetalning

Betala av din maskin med ett fast månadsbelopp över en fast period. Du betalar månadsvis eller kvartalsvis i förskott.

Hyra

Hyr din maskin till en fast månadskostnad. Du betalar månadsvis eller kvartalsvis i förskott.

Funktionsavtal

Vid tecknat funktionsavtal garanterar vi att ni alltid inom 48h från skada har en funktionsduglig maskin i bruk. Ni betalar en fast månadskostnad där årlig underhållsservice ingår. Slitagedelar ingår ej. Ett funktionsavtal skapas uttefter ert behov och efter periodens slut finns valen att köpa ut maskinen, förlänga avtalet och få en ny maskin levererad eller avsluta avtalet.

Personlig service och kunskap

Med över 40 års erfarenhet av att sälja och serva städmaskiner kan vi utan att överdriva titulera oss som experter på området. Hos oss får du en personlig säljare som ansvarar för att ni ska få ut max av er maskin och därmed bli så nöjda som möjligt. Stöter ni på utmaningar så står vi redo med alternativ på lösningar. 

Serviceavtal

Säkerställ att din maskin presterar på topp och maximera dess livslängd genom att teckna ett serviceavtal. Ett serviceavtal kan se ut på olika sätt och skräddarsys efter kundens önskemål, vanligast är att man tecknar avtal på en eller två servicetillfällen per år.

Läs mer om serviceavtal här.

Tillbehör till kombiskurmaskin

Hos oss hittar du alla tillbehör du kan tänkas önska, så som extra batteri, laddare, borstar, rondeller och reservdelar. Vi har ett stort lager och lagerhåller de flesta artiklarna till de vanligaste maskinmodellerna. Övriga artiklar tar vi hem efter order vilket gör att leveranstiden kan variera något. 

Läs mer om tillbehör till kombiskurmaskiner här.

Obs, sidan är under uppbyggnad och kommer att fyllas på sporadiskt.

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Inga kommentarer