Tillbehör till kombiskurmaskin

Batterier

Till vissa maskinmodeller kan man dubbla drifttiden genom att köpa till ett extra batteri. Beställ direkt i vår webbshop här eller kontakta oss så hjälper vi dig, 020-56 53 60.

Laddare

Behöver ni en ny laddare så hittar ni självklart det hos oss. Beställ direkt i webshopen här eller kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt laddare till er maskin. Ni når oss på 020-56 53 60.

Reservdelar/Slitagedelar

Om er maskin börjar lämna ränder efter sig kan det vara dags att byta suglister, suglister och sugslang är artiklar som anses vara slitagdelar och behöver bytas  med jämna mellarnrum. Detta är artiklar som vi har på lager för omgående leverans. Beställ i vår webshop här eller ring oss så hjälper vi er att hitta rätt artiklar.
Ni når oss på 020-56 53 60.

Borstar och rondellhållare

Om borste eller rondell skall användas beror på underlagets material och önskat resultat. Om valet hamnar på borste så finns det en mångd olika modeller, tex skurborste, hård borste, mjuk borste och nylon borste. En mångd olika borstmodeller finns i vår webshop här. Kontakta gärna oss om du vill ha tips och hjälp att välja rätt borste för just ditt ändamål. 
Ni når oss på 020-56 53 60.

Rondeller

Om borste eller rondell skall användas beror på underlagets material och önskat resultat. Om valet hamnar på rondell så finns det en uppsjö av varianter med olika slipstyrka. Nedan följer guider för användning av från våra två största varumärken på området, 3M och Twister. Rondeller finns att beställa i vår webshop här. Kontakta gärna oss om ni vill ha tips och guidning att välja rätt rondell för just ert ändamål. 

Rondellguid 3M:



Rondellguid Twister:


Läs mer om kombiskurmaskiner här.

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Inga kommentarer